X
تبلیغات
راهنمای کامل مهاجرت به استرالیا
راهنمای کامل مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به استراليا/سرمايه گذاري استراليا/وکیل مهاجرت استرالیا
 
نوشته شده در تاريخ ۲۲/۵/۱۳۹۶ - ۰۸:۴۲ توسط ویزای استرالیا | نظر(0)

مهاجرت به استرالیا

استرالیا از جمله کشور های زیبا می باشد و از حواشی های سیاسی به دور بوده و میتواند گزینه مناسبی برای مهاجرت باشد .

قوانینی که برای مهاجرت به استرالیا میبایست از آنها پیروی بفرمایید، (طبق قوانین جدید کشور استرالیا)، به شرح ذیل است:

  • افرادی که تمایل به مهاجرت به استرالیا را  دارند میبایست از شرایط سنی زیر 50 سال برای مهاجرت از طریق مهارت برخوردار باشند.
  • افرادی که نسبت  به گرفتن اقامت در استرالیا و  مهاجرت به استرالیا اقدام میکنند میبایست مدارک تحصیلی و مدارک شخصی خود را برای سازمان هایی که با دولت استرالیا در ارتباط هستند ارسال کرده و منتظر بررسی مدارک توسط سازمان های مربوطه باشند .
  • برای مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت، میبایست متقاضی دارای مدرک زبان IELTS 6.0 باشدف در غیر این صورت با داشتن تمامی مدارک لازم، باز هم قادر به مهاجرت نخواهد بود. چرا که استرالیا یک کشور انگلیسی زبان است و مهاجرت به استرالیا لازمه دانستن زبان انگلیسی در حد IELTS 6.0 می باشد.
  • از دیگر شرایط مهاجرت این است که متقاضی میباست در کشور استرالیا حداقل دوره های تحصیلی و کاری را گذرانده باشد.

اگر شما تمامی این شرایط پایه و مورد نیاز را داشته باشید, یکی از مهمترین نکاتی که می بایست برای مهاجرت به استرالیا  به آن توجه داشته باشید زمینه کاری و شغلی شما است .

چرا که هدف مسلما افزایش سطح کیفی زندگی است و اگر کشور مقصد شرایط و کار شما در آن رونق نداشته باشد میتواند شرایط بدی را در مهاجرت به استرالیا برای شما بوجود بیاورد .

مراحل مختلف مهاجرت به استرالیا:

۱- انتخاب Occupation مناسب متناسب با شغل خود از لیست SOL
۲- بررسی سازمان ارزیابی متناسب با Occupation انتخابی
۳- آماده سازی نامه سابقه کار متناسب با Occupation شما
۴- جمع آوری مدارک مورد نیاز سازمان ارزیابی و ارسال مدارک به سازمان مربوطه
۵- محاسبه امتیازات و بررسی مجدد شرایط مهاجرت شما و پر کردن فرم EOI
۶- بررسی اسپانسرهای ایالتی و جمع آوری داده های مورد نظر ایالت انتخابی
۷- ثبت آنلاین اسپانسری
۸- انتظار جهت دریافت اسپانسری و گرفتن Invitation
۹- ثبت پرونده در سایت سازمان مهاجرت و آپلود داکیومنت های شما در سایت
۱۰- مشخص شدن Case Officer و پاسخگویی به سئوالات احتمالی او
۱۱- Checking های مختلف از جمله سابقه کار و ...
۱۲- ارائه نمره آیلتس همراه
۱۳- انجام آزمایش های مدیکال و گرفتن عدم سوء پیشینه
۱۴- Visa

سیستم امتیازدهی استرالیا بر اساس قوانین جدید:

قوانین جدید در مورد سیستم امتیازبندی استرالیا از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا درآمد. شرایط اولیه برای تقاضای ویزای افراد متخصص جهت مهاجرت به استرالیا به شرح زیر می باشد: ۱- متقاضیان مهاجرت تا پایان ۴۹ سالگی می توانند اقدام نمایند.
۲- مدارک تحصیلی و کاری بایستی توسط یکی از سازمان های مربوطه استرالیا ارزشیابی شود.
۳- حداقل داشتن مدرک IELTS 6.0 در هر یک از ۴ مهارت آزمون الزامی است.
۴- داشتن حداقل امتیاز برای درخواست ویزا
۵- داشتن سابقه كار در خارج یا داخل استرالیا و یا داشتن سوابق تحصیلی در استرالیا

امتیازات در این سیستم جدید به شرح زیر می باشد:

سن:

۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵ امتیاز
۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ امتیاز
۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ امتیاز
۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵ امتیاز
۴۵ تا ۴۹ سال تمام صفر امتیاز

نمره IELTS:

نمره 6.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز صفر
نمره 7.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز ۱۰
نمره 8.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز ۲۰

سابقه کاری در استرالیا:

۱ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز
۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا:

۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز

در حال حاضر یکی از پر مخاطب ترین و مطمئن ترین راه های مهاجرت به استرالیا طرح skilled worker میباشد.

بدین صورت که شخص متقاضی مهاجرت میتواند با سیستم امتیاز بندی ، در یکی ازز انواع ویزا استرالیا ( ۱۸۹ ، ۱۹۰ ، و ۴۸۹ ) قرار بگیرد و به صورت دائم و یا موقت اقامت استرالیا را اخذ نماید.

رشته هایی که غالب موارد امکان اقدام برایشان وجود دارد و میتوانند راحت تر برای این طرح مهاجرتی استرالیا اقدام کنند و حتی شرایط کار در استرالیا هم برایشان مناسب تر است ، گروه مهندسین علی الخصوص کامپیوتر ، رشته های علوم پایه شامل فیزیک و شیمی و… هستند.

سایر رشته ها سخت گیری های خاص خود را دارند. برای مثال متقاضیان مهاجرت به استرالیا که رشته تحصیلی اشان حقوق و گرایشات علوم انسانی است ، نیازمند ارائه مدرک زبان بسیار بالا در حد آیلتس ۸ هستند. که اخذ این نمره زبان کار راحتی نیست!
و یا پزشکان و دندانپزشکان و به طور کلی رشته های مربوط به پزشکی ، ابتدا آزمون مورد نظر مرتبط با رشته خود را شرکت کنند.

ایرانیان میتوانند این آزمون را در ترکیه و یا سنگاپور هم شرکت کنند و در صورت اخذ قبولی ، تاییدیه مورد نظر را دریافت نمایند و در مرحله دوم ، آزمون عملی را در استرالیا پاس کنند.

در نظر داشته باشید که این آزمون برای گروه پزشکی ؛ از ملزومات اخذ مدارک است و ارتباطی به سیستم امتیاز بندی ندارد.

پروسه زمانی اخذ ویزای skilled worker بین ۶ ماه تا ۱ سال زمانبر است و در این مدت ۳ مرحله : ارزیابی مدارک توسط انجمن های مربوطه ، ارسال اصل مدارک ، و دریافت دعوتنامه از اداره مهاجرت استرالیا الزاما طی میشود.

در مواردی دیده شده است که پروسه اخذ ویزای اسکیلد ورکر استرالیا نیاز به صرف زمان بیشتری دارد و علت آن این است که در زمان صدور ویزا بسته به شرایط و مستندات پرونده و بسته به موقعیت سیاسی و اجتماعی کشور محل اقدام ، در مرحله security نیاز به بررسی بیشتر احساس میشود.

سوال متداولی که معمولا پرسیده میشود ، در رابطه با تاثیر داشتن همسر در امتیاز بندی طرح skilled worker استرالیا است. باید بدانید که صرف متاهل بودن در امتیاز بندی تاپیر ندارد ، بلکه شرایط تحصیلی و سوابق کاری همسر لزوما بررسی میگردد و در صورت واجد شرایط  بودن ، امتیاز برای همسر ایشان نیز لحاظ میگردد.

مورد آخر اینکه آیا سوابق کاری مرتبط با رشته تحصیلی ، نیازمند این است که حتما همراه با بیمه باشد و یا صرف داشتن نامه کاری نیز کفایت میکند؟ در رابطه با این سوال باید گفت که داشتن نامه کاری به تنهایی کفایت نمیکند ، اما بیمه بودن شخص شاغل هم الزامی نیست ، منتهای مراتب شاغل بودن شخص متقاضی به صورت مستند تر بایستی محرز باشد

شما میتوانید از طریق تماس با متخصصین ما، در زمینه مهاجرت به استرالیا ،اقامت استراليا،سرمايه گذاري استراليا، ويزاي تخصصي استراليا، ويزاي بيزنس، ويزاي تجاري، ويزا استراليا، وکیل مهاجرت, وكيل مهاجرت استراليا، مشاوره لازم را اخذ نمایید.

سرمايه گذاري استراليا,مهاجرت به استرالیا

اخذ اقامت استرالیا زیر نظر وکیل رسمی امور مهاجرت به استرالیا

استرالیا,اقامت استرالیا,تحصیل در استرالیا

اطلاعات تماس:

وبسایت:

www.selectvisa.com


دفتر تهران:

خیابان جردن، بالاتر از اسفندیار، خیابان سعیدی، نبش مهرشاد، پلاک 64 طبقه 4 واحد 11

ایمیل:

info@selectvisa.com

تلفن:

982122531697

982126203253

982126203265

ساعات کاری:

10صبح الی 6 عصر